Direktlänk till inlägg 6 januari 2011

2010

Av Johanna - 6 januari 2011 20:06

Sådär, då har vi trillat över på 2011 då! Blickar tillbaka på 2010 och konstaterar att det varit det mest händelserika och bästa året hittills :)  Ett axplock:


I Januari besökte vi Egypten med hela tjocka släkten. Nåja, inte hela, men väldigt många :) Varmt och skönt och härliga slappa dagar! Fick dock vara uppe och  gå en del på flygresorna då jag var lite tjockare än vanligt ;)



  


              





Det allra störtsta är ju självklart att vi fick Sigge i maj och vi blev föräldrar för första gången.  Vår fina son!



 Vi tillbringade en helt fantastisk och varm sommar på Värmdö, underbart!


                                


                   



         














På semestern hann vi fundera en hel del och vi bestämde oss för att försöka sälja vårt hus när vi kom hem. Sagt och gjort huset kom ut på annons och såldes snabbt! Vi flyttade till vår nya lägenhet 1 december. Här har jag tyvärr inte hunnit fota några bilder än, men det kommer!



Julen spenderades med Kims pappa med familj på förmiddagen och hemma hos min familj eftermiddagen/kvällen.  Mysigt. massor med mat och fina klappar precis som varje jul! I år hade vi ju dock med en extra liten familjemedlem :)


                                                    



Nyårsafton var vi hemma bara vi tre, å ja Maczon och Märta såklart. Åt god mat och tittade på tv. Försökte hålla ögonen öppna till 12- slaget. Vi lyckades med det och tittade ut på alla  fyrverkerier, smög in och pussade på Sigge som inte lyckades hålla sig vakenoch skålade i Sprite ;)


Har på känn att även 2011 kommer att bli ett helt fantastiskt år!

 Eller vad tror ni?


  


Konstigt, texten och bilderna lägger sig som dom vill när jag publicerar inlägget? Ser ju helt knasigt ut...

 
 
Ingen bild

Mimmi

7 januari 2011 17:23

Vilken goklimp ni har :)
Ha det bra kramar Mimmi

 
jessica

jessica

17 januari 2011 18:25

oj vad stor er kille blivit :) supersöt oxå ;) ja vilket år vi har haft, 2010 är ett år man på ett speciellt vis kommer minnas!!!

http://www.jjstar.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna - 6 juli 2011 08:50


 

Av Johanna - 29 juni 2011 21:17

Tycker Maczon har fått stå tillbaka lite här på bloggen, så här kommer ett inlägg tillägnat bara honom, min kloka, fina hund!         ...

Av Johanna - 19 maj 2011 22:23

I Sigges födelsedagstårtor hade jag två olika fyllningar, hallongrädde och dumle- fluff! Första gången jag testar det, men det blev väldigt gott, så det blir nog fler gånger.   Här kommer det busenkla receptet:   180 g Dumlekola 2 dl grädde...

Av Johanna - 19 maj 2011 14:25


  Just nu ligger den här godingen och sover efter att ha varit på stor och liten och busat. När han har vaknat tänkte vi ta en sväng till bvc för att mäta och väga. Var 2 månader sen vi var där sist, så det ska bli kul att se vad siffrorna är nu...

Av Johanna - 13 maj 2011 22:01

      Vilken dag! Sigge har verkligen blivit ordentligt uppvaktad idag, med presenter, fika, grattishälsningar på telefon och härliga besök. Först ut var några av Sigges kompisar som kom och busade lös några timmar, fikade och Sigge fick fint pa...

Ovido - Quiz & Flashcards