Alla inlägg under januari 2009

Av Johanna - 13 januari 2009 21:38

Dagens träning med Maczon blev inte så intensiv... mest ligga ner och ta det lungt! Han är väldigt gasad nu efter "jullovet" och mycket pipande blir det. Så mestadels satt vi utanför plan och kollade på Kristina och Melvin när dom tränade :) Såg lovande ut inför kommande tävlingssäsong! :)


Nu säger jag hej då på några dagar, imorgon bär det av till Stockholm och inredningsmässa, Formex! Jättekul, men jag vet att jag kommer att vara sjukt trött när jag kommer hem på fredag kväll! Formex- mässan är enorm och det är många kvadratmetrar som ska synas och all vårens inredning som ska beställas hem till butiken under ett par intensiva dagar. Men som sagt härligt!

Kram



www.formex.se


Av Johanna - 6 januari 2009 22:53

Nu är det slut på alla helgdagar och vi går tillbaka till vardagen imorgon. Idag har jag donat lite hemma på förmiddan, rensat ur linneskåpet med handdukar och lakan som inte platsade där utan får åka till sommarstugan ist. Vi fick superfina satinbädd-set i julklapp och jättehärliga duntäcken, så nu är det lite hotell- känsla när man ska sova, superhärligt! :)


På eftermiddagen tog vi en liten skoterfärd. Tänkte testa att ta med Maczon i skoterpulkan, det gick sådär... :) Vi har testat en gång förut, då försökte han hoppa ur hela tiden, så vi vågade inte åka längre än några hundra meter. En 35- kilos schäfer vill man inte ha hängande från en skoter!

Idag gick det lite bättre, men jag skulle ljuga om jag sa att han tyckte det var roligt... Satt helt still i pulkan, men skällde konstant, så det blev inte en så lång sväng idag heller :) Vi stannade i alla fall till och drack lite varm choklad på vägen, mysigt.

Nu sover en trött hund på golvet nedanför mig

Av Johanna - 4 januari 2009 16:18

Lite punkter från det gångna året!


* Maczon blir uppflyttad till lägre spår och vinner klassen

* Vi debuterar i Lk1 och lyckas fixa ett 1:a pris och klassvinst!

* Fröken Märta flyttar hem till oss! Det går över förväntan och idag är dom bästa kompisar, hon och Maczon :)

* Vi spenderar underbara dagar i sommarstugan på Värmdö. Våra vänner kommer ner och gör oss sällskap under sommarens varmaste dagar. Klarblå himmel och varmt varje dag! Bad och sol på klipporna, bubblande vin, Gröna Lund och minigolf, underbart!

* Vi åker till Turkiet 1 v. under den absolut varmaste perioden. Skönt med semester. Otrevliga turkar!

* Vi renoverar vardagsrummet och matsalen.

* Fortsätter även att renovera en del på fasaden, men är tyvärr inte riktigt klara där än.. suck!

* Tränade mig själv pinsamt lite...Har nog varit i mitt livs sämsta form under det här året!

* Maczon fyllde 2 år och jag 25 år på samma dag! Firade med ett kalas där alla påpekade att den ena köksstolen var trasig... :D



Ett väldigt bra år var det 2008, nu är det bara vänta och se vad 2009 har att erbjuda!

Av Johanna - 3 januari 2009 18:20

Nyårsafton firades hemma hos oss, med goda vänner, middag och spel. Maczon njuter för fulla muggar när det kommer folk och slänger sin leksak på dom för att få dom att leka en liten stund :)

Så skönt att ha en hund som inte bryr sig ett dugg om smällare och raketer! Däremot är soda- streamern som jag fick i julklapp enormt stressande för honom... Kommer springade med rasande fart när han hör att jag sätter i flaskan och sen vankar han av och an i köket och gnäller ända tills det är färdigt. Tok-hund! Men han vänjer sig nog.

Lite bilder från nyårsafton.....

Med obligatoriska partyhattar, haha! Maczon hade dock bara sin under fototillfället :) och lysande ögon...

Ovido - Quiz & Flashcards