Alla inlägg den 13 februari 2009

Av Johanna - 13 februari 2009 20:20

Då kommer en lite uppdatering då!

Helgen som gick tillbringades i Vemdalen med goa vänner :) Inget krogen (förutom en snabbis på after- ski då...) utan bara stugmys, Buzz, surr och kortspel. Och massor med god mat och godis förståss! ;)

Grabbarna åkte skidor på dan, medan vi tjejer kollade in det stora utbudet i Vemdalen... En inredningsbutik, skidshopen och så Ica...


Mycket trevligt hade vi i alla fall! Men gud vad det snöade, hela tiden från att vi kom till vinåkte hem. Så hade det även gjort hemma tydligen, lite bilder på Maczon nedan, så ser man hur mycket snö vi har på vår gård nu!


Nu har vi äntligen rivit ur vårt badrum, så ingen dusch eller tvättmaskin närmsta veckorna... Om ni undrar varför jag luktar lite konstigt..hehe..

Nä då, har släpat upp hela tvättkorgen till min kära mor och far, och så får det nog bli några veckor framöver! Men det känns så skönt att det äntligen är igång!


Trevlig helg!

Av Johanna - 13 februari 2009 07:45

Här har det inte hänt mycket dom senaste dagarna! Ska precis åka iväg på jobbet nu, finns en del att göra så här i hjärtetider! :) Men ikväll kommer en lite uppdatering...

Hej så länge!

Ovido - Quiz & Flashcards