Alla inlägg den 25 februari 2009

Av Johanna - 25 februari 2009 09:49

Vi har i alla fall en mycket speciell katt. :D

Så här satt hon och sov häromdagen...



Av Johanna - 25 februari 2009 09:03

Igår jobbade jag bara till 12 och Kim kom hem 7 så när jag kom hem åkte vi till Sundsvall. Meningen var att vi skulle köpa grejer till badrummet, kakel, klinkers, handfat, duschväggar osv..


Först åkte vi en sväng till K syster, där även hans andra syster med familj var= många busiga barn! Helt i Maczons smak, massor med barn som vill leka med honom :) När vi skulle ner på stan erbjöd dom sig att Maczon kunde vara hos dom, så vi lämnade honom där, skönt för honom att slippa sitta i bilen medan vi sprang i affärer.


Vid 17- tiden hade vi fortfarande inte handlat en enda pryl! Ett evigt springande mellan alla byggvaruhus, för att kolla utbudet och jämföra priser.


Jaja, vi kom hem med handfat, kommod, duschblandare och en torktumlare. Tumlaren köpte vi i sista sekunden för att fylla upp släpvagnen som vi hyrt, med NÅNTING haha!



Idag är jag ledig och på schemat idag står att riva ut rummet i källaren som ska bli tvättstugan så småningom och riva ur det sista ur badrummet! Förhoppningsvis hinner vi en sväng på klubben också!


Ha en bra dag!

Ovido - Quiz & Flashcards